KPT banner

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I KULTUR PÅ TVÆRS/VENLIGNBOERNE FOR SKÍVE OG OMEGN ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 KL. 18.00

Det er med stor sorg, vi er nødt til at indkalde til ekstraordinær generalforsamling i Kultur på Tværs/Venligboerne i Skive og Omegn.
Med Stig Seidenfadens død har vi mistet vores formand, og da også vores suppleant måtte tiltræde tidligere på året p.g.a. et bestyrelsesmedlems flytning fra Skive, står vi nu i den situation, at vi mangler én i bestyrelsen og en suppleant, ligesom vi skal have valgt en ny formand i stedet for Stig.

I henhold til vedtægterne skal der være et flertal for en ekstraordinær generalforsamling blandt medlemmerne i bestyrelsen, der består af 7 medlemmer, for at der kan indkaldes hertil.
Undertegnede er enige om at dette er nødvendigt, og vi indbyder derfor alle, der er medlemmer af foreningen, d.v.s. alle der har betalt kontingent til foreningen i 2017 til en ekstraordinær generalforsamling:
onsdag den 25. oktober 2017, kl. 18.00 på Skive Bibliotek (d.v.s. efter cafeen)

Dagsorden er indtil videre følgende:
1. Valgt af dirigent
2. Valg af et medlem til bestyrelsen
3. Valg af en suppleant til bestyrelsen
4. Valg af ny formand
Evt. forslag til generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før mødet afholdelse.
I forbindelse med mødet vil der blive serveret en meget let anretning.

På bestyrelsens vegne
Bjarke Rasmussen (næstformand)
Jette Nielsen (kasserer)
Jeppe Tandal Nielsen
Per Hald


DET ER MED SORG JEG MÅ MEDDELE AT MIN VEN OG NABO STIG SEIDENFADEN HAR FORLADT OS OG ER REJST VIDERE
Bibliotekar og formand for Kultur på tværs / Venligboerne Skive og omegn Stig Seidenfaden døde pludseligt søndag morgen, og uden noget forudgående tegn der kunne advare om denne triste skæbne. Stig blev desværre kun 64 år, og hans alt for tidlige død er kommet som et chok for alle der havde ham kær.

Stig Seidenfaden var en mand af verden, internationalt udsyn og interesseret i mennesker, dialog og eventyr. Han var de udsattes beskytter, og en mand der kæmpede for et nuanceret syn på andre kulturer og deres historie, og igennem foreningen kultur på tværs kæmpet for at der i Skive og Omegn var en forening der rakte hånden til de andre kulturer, flygtninge der ville ankomme til Skive egnen. Han stiftede den årlige integrationspris der kunne vise at dialog, kultur udveksling og venskaber betød noget. Igennem årene har han taget sine beskyttende arme omkring mange, og enkelte blev som familie for ham og Stigs familie. Han havde altid døren åben, og inviterede indenfor når folk havde brug for hjælp eller var interesseret i at komme i dialog.

Via sit arbejde som bibliotekar, og som ansvarlig for igangsætning af oplevelser og foredrag på Skive Bibliotek sikrede han, at hans egen verdenssyn og internationale udsyn også blev til noget almindelige folk her på egnen kunne få indblik i. Det kunne være kvinder i Iran, musik fra Syrien, foredrag omkring flygtningesituationen og m.m – altid ting der kunne gøre at man løftede blikket lige en tand højere, og kiggede lidt længere ud end til grænsen.

Derudover stod Stig overfor et nyt eventyr som pensionist, et eventyr han var godt forberedt på, og klar til at fylde med sin store eventyrlyst. Stigs eget liv var en evig rejse – han havde besøgt det meste af mellemøsten, han havde været i Indien og på Sri Lanka, og planlagde nye rejser med sin ”flygtninge søn” David, og en tur til Iran med hans ven Nader. Så på mange planer er det alt for tidligt at Stig tog af sted på det sidste og mest hemmelige eventyr af dem alle. Som erklæret buddhist er denne rejse kun en af mange – og for Stig bliver det forhåbentlig ikke den sidste af de store eventyr.

Han vil blive meget savnet heriblandt os jordlige skabninger, og specielt vil familien med Hanne og de to døtre Ninna og Maja mærke savnet, og det tomrum som Stig efterlader sig. Han efterlader sig store sko der skal udfyldes, og masser af hjertevarme der skal erstattes. Jeg håber at I andre sender en tanke til familien, og til Stig på hans nye eventyrrejse mod stjernerne. Tænd et lys i aften og gå derefter ud i verden med samme overbevisning som Stig havde, om at gøre en forskel, og være med til at gøre andres liv lidt bedre ved din aktivitet som hjælper, ven og de svages beskytter.

På gensyn min ven Stig – fred være med dig – god rejse videre.

Kærlig hilsen
Bjarke Steen Rasmussen
Ven og nabo

Today 2 Yesterday 2 Week 5 Month 5 All 310

Currently are 3 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions