KPT banner

Soroptimisterne donerer

 

SOROPTIMISTERNE DONERER 3000,- TIL VENLIGBOERNES SYKLUB

 

I går lørdag modtog jeg på vegne af vores syklub kr. 3.000,- fra Soroptimist International Skive. Donationen blev givet til os med forhåbningen om, at beløbet måtte blive til glæde og gavn for kvinder, der ønsker samværet og ikke mindst at vide lidt mere om Danmark.

 

På syklubben og Venligboernes vegne takker jeg mange gange for denne påskønnelse. Et beløb på 3.000 kr. gør en stor forskel i vores arbejde.

Der er pt.11 kursister fra henholdsvis Syrien, Somalia, Afganistan og Kina samt 5 danske damer som hjælpere. Vi hygger os sammen, taler dansk, og lærer at sy på maskine.
Pengene vil vi bruge dels på div. materialer til sykurset og måske til et par ekstra brugte symaskiner, som kursisterne låner til brug i deres eget hjem. Endeligt vil vi holde en julefrokost sammen i privat regi, med en menu der på de fleste områder kommer meget tæt på en almindelig danske julefrokost.

 

Disse syaftener er kvindernes ”frikvarter” fra alle de hjemlige opgaver, som de også skal klare udover sprogskole og jobpraktik m.v., så vi gør meget ud af, at deres mænd også forstår, at det er vigtigt, at ægtefællen også kan hjælpe med børnepasning m.v. en enkelt aften om ugen – nøjagtigt som vi forventer, at danske mænd hjælper til i familien.

 

TUSIND TAK TIL SOROPTIMISTERNE FOR DENNE FLOTTE DONATION!!!

 

Med venlig hilsen
Jette May Nielsen
kursusleder

Today 1 Yesterday 2 Week 4 Month 4 All 309

Currently are one guest and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions