KPT banner

Venligboerne Skive og Omegn modtog Kultur på Tværs integrationspriser 2015

 

prismodtagere 2015

 

På vegne af gruppen var 4 repræsentanter valgt ud. Det drejede sig om Abdalla, Elisabeth, Hans Ole og Bjarke. Vi takker for æren og ved at prisen skal deles med flere: styregruppen, medlemmer, flygtninge, kommune samt andre som ikke blev nævnt på denne dag.

Vi er kun toppen af gruppen og repræsentanter for denne gruppe mennesker der forsøger at gøre en forskel for andre mennesker i hverdagen. Venlighed kan føre meget med sig, og vi ved at andre gør et stort arbejde som der ikke bliver nævnt, fremhævet og sat fokus på. Vi takker jer der støtter op og bidrager - om det så er 1,2, 3 minutter eller længere tid. Vi er taknemmelige fordi I er der.

Yderfløjenes råben højest og en kompleks verden skaber en tendens til os og dem, at trække sig ind og beskytte hvad der er mit. Derfor er der netop brug for alle jer der rækker hånden ud og tror på det menneskelige møde i midten.

Så bliv ved med at brede venligheden ud, spred budskabet, åbn op og tag det personlige møde - tiden og verden har brug for det. For kun sammen kan udfordringerne løftes.

Kolonihave projektet ikke blevet til noget, hvis ikke vi havde fået en masse hjælp. Tak for økonomisk hjælp fra Dansk Flygtninge, Lions Club Skive, Kultur på Tværs, og tak for hjælp fra vores sponsorer, Skive Trykluftcenter og Materiale børsen fra Kåstup Genbrug, Tak til Abdalla, som venligst har lånt os sin grund og sidst, men ikke mindst, tak til de mange flygtninge hjælpere, Adnan, Faris, Ismail, Barbiker og mange flere.

 

Tak til ethvert aktivt medlem, og god søndag.
På vegne af styregruppen.
Bjarke Rasmussen

Today 1 Yesterday 2 Week 4 Month 4 All 309

Currently are 2 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions